valokuvaaja Mikko Kankainen OY

UKK

Voitko ottaa samalla kuvan sisaruksesta ja perheestä?

 

Tottakai, ja se ei nosta hintaa!

 

 

Saammeko siis kaikki kuvat itsellemme, vai pitääkö meidän valita osa?

 

Saatte kaikki kuvat itsellenne. Toki käyn kaikki kuvat läpi ja poistan esim. kuvat missä on silmät kiinni. Jos toivotte lisämuutoksia kuviin, niin ne saatte "lisäkuvina".

 

 

Haluaisin nähdä mallikuvia dokumentaarisesta kuvauksesta mutta en näe kuin muotokuvia kotisivuillasi.

 

En julkaise asiakkaiden kuvia juhlapaikoilta kuten en kuvia lapsistakaan. Teen hääkuvattavien kanssa kuvaussopimuksen mikä estää minua julkaisemasta näitä kuvia yksityisyyssyistä.

 

Pyrin ikuistamaan juhlapaikalla hetkiä, yksityiskohtia ja hauskoja tilanteita. Keskityn täysin kuvaamiseen juhlapaikalla ja minulta saat hyvin runsaasti kuvia hääjuhlastasi.

 

 

Kuuluuko kuvauspalaveri kuvauksen hintaan?

 

Tottakai! Se onkin hyvin suositeltavaa varsinkin pidemmissä kuvauksissa. Käydään läpi yhdessä yksityiskohdat, aikataulut ja kerron myös joitain käytännön vinkkejä. On myös kiva tavata etukäteen niin itse kuvaustilanteessa ei mene alkujännitykseen aikaa kun ollaan jo "tuttuja".

 

 

Minkälaiset ehdot sinulla on hääkuvauksiin?

 

Voit katsoa ne -> TÄÄLTÄ

 

 

Saammeko kauttasi kiitoskortit ja paperikuvat?

 

Kyllä saatte! Saatte kauttani paperikuvat kaikissa eri kokovaihtoehdoissa, kiitoskortit, canvas-taulut jne. Saatte toki käyttää myös haluamaanne palvelua jos ette halua hankkia paperikuvia kauttani. ks verkkokauppa

 

 

Missä muodossa kuvat on?

 

JPG muodossa, valmiina käytettäväksi.

 

 

Pitääkö meillä olla rahaa mukana vai lähetätkö laskun?

 

Ei pidä olla käteistä vaan lähetän laskun. Näin saat myös varmuuden siitä, että verot ja muut velvollisuudet hoidetaan asiallisesti. Myös pankkikortilla maksaminen on mahdollista lapsikuvauksissa.

 

 

Miten voimme valmistautua kuvaukseen?

 

Ehdottomasti tärkeintä on tulla hyvällä, positiivisella fiiliksellä kuvaukseen! Ajatukset ja mieliala näkyy aina kuvissa, eikä sitä voi korjata kuvankäsittelyllä. Mutta yhdessä teemme rennon ja mukavan tunnelman!

 

Minkälaiset vaatteet lapselle tai perheelle on makuasia. Mieti kuitenkin, että perheenne vaatteet sopivat yhteen. Voit myös ottaa lapsellesi vaikkapa toiset vaihtovaatteet.