Usein kysytyt kysymykset

 

 
 

Miksi lapsikuvaukset ovat edullisia sinulla?

 
Haluan tarjota perheille tilaisuuden saada ikuistettua lapsensa laadukkailla kuvilla edullisesti. Olen myös karsinut kaiken turhan pois, että itse hinta pysyisi halpana. Panostan palveluun ja kuviin enkä puitteisiin. Väittäisin, että tarjoamani lapsikuvauspaketti on ainutlaatuinen ja todella edullinen!
 
 

Voitko ottaa samalla kuvan sisaruksesta ja perheestä?

 
Tottakai, ja se ei nosta hintaa!
 
 

Saammeko siis kaikki kuvat itsellemme, vai pitääkö meidän valita osa?

 
Saatte kaikki kuvat itsellenne. Toki käyn kaikki kuvat läpi ja poistan esim. kuvat missä on silmät kiinni. Jos toivotte lisämuutoksia kuviin, niin ne saatte "lisäkuvina".
 
 

Haluaisin nähdä mallikuvia dokumentaarisesta kuvauksesta mutta en näe kuin muotokuvia kotisivuillasi.

 
En julkaise asiakkaiden kuvia juhlapaikoilta kuten en kuvia lapsistakaan. Teen hääkuvattavien kanssa kuvaussopimuksen mikä estää minua julkaisemasta näitä kuvia yksityisyyssyistä. Jos olet kiinnostunut näkemään muutamia mallikuvia, niin ota yhteyttä.
 
Pyrin ikuistamaan juhlapaikalla hetkiä, yksityiskohtia ja hauskoja tilanteita. Keskityn täysin kuvaamiseen juhlapaikalla ja minulta saat hyvin runsaasti kuvia hääjuhlastasi.
 
 

Kuuluuko kuvauspalaveri kuvauksen hintaan?

 
Tottakai! Se onkin hyvin suositeltavaa varsinkin pidemmissä kuvauksissa. Käydään läpi yhdessä yksityiskohdat, aikataulut ja kerron myös joitain käytännön vinkkejä. On myös kiva tavata etukäteen niin itse kuvaustilanteessa ei mene alkujännitykseen aikaa kun ollaan jo "tuttuja".
 
 

Minkälaiset ehdot sinulla on hääkuvauksiin?

 
Voit katsoa ne -> TÄÄLTÄ
 
 

Saammeko kauttasi kiitoskortit?

 
Ette saa. Saatte ne edullisesti ja laadukkaina muualta, esimerkiksi paikallisesta valokuvausliikkeestä tai nettipalvelusta.
 
 

Missä muodossa kuvat on?

 
JPG muodossa, valmiina käytettäväksi.
 
 

Pitääkö meillä olla rahaa mukana vai lähetätkö laskun?

 
Ei pidä olla käteistä vaan lähetän laskun. Näin saat myös varmuuden siitä, että verot ja muut velvollisuudet hoidetaan asiallisesti. Myös pankkikortilla maksaminen on mahdollista lapsikuvauksissa.

 

 

Miten voimme valmistautua kuvaukseen?

 
Ehdottomasti tärkeintä on tulla hyvällä, positiivisella fiiliksellä kuvaukseen! Ajatukset ja mieliala näkyy aina kuvissa, eikä sitä voi korjata kuvankäsittelyllä. Mutta yhdessä teemme rennon ja mukavan tunnelman!
 
Minkälaiset vaatteet lapselle tai perheelle on makuasia. Mieti kuitenkin, että perheenne vaatteet sopivat yhteen. Voit myös ottaa lapsellesi vaikkapa toiset vaihtovaatteet. Studiossa lämpötila on n. 21.
 

 

Haluaisin antaa nettigallerian osoitteen häävieraille, mutta en halua että he näkevät muotokuvia. Voitko "piilottaa" muotokuvat galleriasta?

 
Voin, pyydä minua tekemään se, niin asia hoituu hetkessä!
 

 

Laitoin tarjouskyselyä, mutta en saanut sinulta ikinä vastausta?

 
Näin on käynyt ainakin muutaman kerran. Tekniikka on sellaista, että joskus vaan viestit ei tule perille jostain syystä. Jos en vastaa 24 tunnissa, niin soita, minä kyllä vastaan aivan kaikkiin viesteihin.